Hochzeitstag
Feier
Wir möchten mit unseren Gästen einen genuss- und humorvollen Tag verbringen.
Das Programm
- 15.30 Uhr: zweisprachige Trauung Kapelle Zandberg
- 16.30 Uhr: Sektempfang vor dem Lokal
- 18.00 Uhr: Essen - Buffet
- 20.00 Uhr: Tanz
Wir haben uns nach reichlicher Überlegung für ein Buffet entschieden.
So hat jeder Gast die Möglichkeit das Eine oder Andere "exotische" Gericht auszuprobieren. Dies ist bei einem vorgegebenen Menüablauf nicht möglich. Wir hoffen ihr macht reichlich Gebrauch davon, einheimische Spezialitäten zu kosten.
Nachfolgend die Karte
BUFFET-MENUE
Canapés on Arrival
Fresh tuna skewers with a wasabi drizzle
Ostrich skewered on porcupine quill served with a juniper dipping sauce
Caramelized onion and brie tartlets
Buffet starters
Fresh Oysters served with lemon, Tabasco served on ice
Sushi
salmon roses / tuna and salmon sashimi / rainbow rolls / california rolls
King prawns marinated and pan fried with chili, lemongrass, ginger and honey with griddled lime wedges
Salt and Pepper squid
Crocodile carpaccio served with a honey and mustard dressing topped with parmesan shavings
Goats cheese bruschetta with lime and spicy tomato salsa
Buffet Main Courses
Venison
Lamb chops
Beef fillet with lime infused hollandaise
Cape Salmon
Side Dishes
Roasted vegetables with fig reduced balsamic treacle
Wild mushroom risotto
Crispy roasted potatoes
Rocket salad with parmesan and roasted cashew nuts
Buffet Dessert
Belgium chocolate fountain with fresh fruit
Cape cheese platter served with olives, fig pate, berries and water biscuits
Cup Cakes
Coffee and Cake
Dark chocolate Lindt Cake decorated with fresh strawberries
Coffee and teas
Late night snack
Hot soup
Hamburgers with various topping options